Contacte - Contacto - Indaber

Contacte

Per a més informació sobre els nostres serveis o per a fer una comanda, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Contacte

Benvinguts a la pàgina de contacte d’Indústria Avícola del Berguedà, S.L. (Indaber). Ens complau poder oferir-vos els nostres productes avícoles de la més alta qualitat, des del nostre establiment situat a Casserres, al cor del Berguedà. Amb una tradició que es remunta als anys 50, ens hem dedicat a la producció i comercialització d’aviram, assegurant-nos sempre de mantenir els més alts estàndards de qualitat i seguretat alimentària.

La nostra missió

A Indaber, ens enorgulleix produir aviram de gran qualitat, certificat i amb una traçabilitat total des de l’origen fins al consumidor final. Les nostres modernes instal·lacions ens permeten garantir que cada producte compleix amb els estàndards més exigents de seguretat i qualitat. A més, estem compromesos amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, assegurant-nos que les nostres pràctiques de producció siguin responsables i respectuoses amb el nostre entorn.

Serveis i productes

A la nostra botiga en línia, trobareu una àmplia gamma de productes, des de pollastre groc català fins a productes elaborats com els nostres famosos packs gourmet. Tant si busqueu aviram fresc com productes elaborats, estem segurs que trobareu alguna cosa que us agradi.

Compromís amb la qualitat

Des del primer dia, el nostre objectiu ha estat oferir un producte que satisfaci les necessitats i expectatives dels nostres clients. Això només és possible gràcies a un estricte control de qualitat i una traçabilitat total de tots els nostres productes. Confiem que la nostra experiència i dedicació seran evidents en cada mos que facis dels nostres productes.

Gràcies per la vostra confiança i esperem poder servir-vos aviat. Per qualsevol dubte o informació addicional, no dubteu a contactar-nos.